Servicii profesionale

Servicii generale

 

Management de proiect pentru IMM-uri

Avănd in vedere gradul mare de complexitate al unei investiții pentru mărirea capacității de producție a oricărei organizații, managementul acesteia trebuie realizat cu deosebită grijă și pricepere. Cu experienta și cunoștintele noastre, vă putem coordona proiectele de investiții începând cu studiul de fezabilitate, proiectare și contractare, urmărire execuție lucrări și finalizarea proiectului.

Fiecare etapă necesită coordonarea unui număr mare de experți, coordonare ce trebuie realizată folosind același limbaj tehnic și având cunostințele necesare pentru a putea ajunge la soluția tehnică și financiară dorită. De aceea, efortul de coordonare este unul dificil și cu consum mare de timp, timp foarte prețios pentru orice manager de companie. În timpul realizării investiției, compania trebuie să producă și să livreze serviciile pentru care este specializată.

Serviciile pe care le propunem implică coordonarea proiectelor dumneavostră de investiții folosind un serviciu extern foarte specializat, care vă poate livra proiectul în condițiile asteptate. Fie că vorbim de o investiție mică sau mare, acest lucru trebuie facut cu costuri minime și în cel mai scurt timp.

Astfel, serviciile noastre se concentrează pe următoarele:

 

În funcție de gradul de complexitate a investiției, serviciile oferite de echipa noastră pot fi detaliate specific.